Womb Groeipad

Tijdens dit groeipad ga je dieper in je healings proces dan alleen de basis womb healing, Er ontstaat blijvende positieve verandering in jou.. Tijdens dit groeipad wordt jij je bewust van je vrouwelijke creatie kracht, om de vrouw te zijn wie je werkelijk bent: Zonder maskers, puur, jij ...

 

Dit groeipad bestaat uit 4 bijeenkomsten met tussenpozen van 3 weken: 
1e deel: bestaat uit de basis womb healings sessie.
2e deel: heel je nog dieper het Verleden, één van de tools is een despacho ceremonie 
3e deel: diepe heling in het Nu, één van de tools is een essentie kaart maken. 
4e deel: jou Toekomst, tools zijn oa opladen van wensen. 
Vanaf het 2e deel ontvang en geef je iedere sessie de Womb Healing. Omdat ook het geven doet iets met je en heeft een helende werking!

 

Als womb keeper zorg ik ervoor dat er een zachte, open en beschermende sfeer is waarin alle deelneemsters zich geborgen en veilig in voelen. Niets moet en alles mag er zijn.

 

Het volgende groeipad is op vrijdag 1 sept,  22 sept, 13 okt en 3 nov om 10.30u. Vol.

Op maandag 4 sept, 2 en 30 okt, 20 nov om 19 30u is er een avond groeipad. Vol.

 

Investering in jezelf is €222,- incl alle bijkomende materialen, inspirerende gesprekken en tussentijds contact naar behoefte.

Dit pad brengt je:

* de ontdekking waar je staat
* de ontdekking wat je wilt
* zachtheid naar jezelf
* een natuurlijke balans
* in je bekken zakken
* (meer) zelf vertrouwen
* (groter) gevoel van eigenwaarde
* de wijsheid om te doen wat goed is voor jou!
* jou intentie waarmee je een reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

Iets meer over de Womb Healing

Deze rite vind haar oorsprong bij de Shipibo Nation uit de Amazone. Deze rite is via de school van The Four Winds naar buiten gekomen. De rite word ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Ondanks dat heeft deze rite niets met de Munay-Ki te maken en staat op haarzelf. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. In vroeger tijden liep deze periode gelijk met de maan cyclus. 

Veel vrouwen dragen bewust en/of onbewust pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen (en bij mannen in de buik) pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt (mede door eeuwen van patriarchaat) bij zowel vrouwen als mannen. Nu is de tijd om de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren. 

The 'Rite of the Womb' is heel krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen. 
Een healing, een blessing ... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn ♥

 

Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie ze werkelijk is. 
Wijs, zacht, liefdevol en boordevol power en creatiekracht.

 

Omdat de groeipaden voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door een bedrag over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief. Dit bedrag word in mindering gebracht op je totale bijdrage die je minimaal 10 dagen voor aanvang voldoet op het gegeven rek.nr. Vroegtijdig stoppen met een groeipad leidt niet tot teruggave van de bijdrage. Wel kan in overleg afgesproken worden dat je op een later tijdstip je groeipad verder bewandeld.

Erika staat geregistreerd als Womb Keeper bij http://theriteofthewomb.com