Munay Groeipad

Munay betekent 'Liefde'
Ki betekent 'Kracht/Energie'
Munay-Ki 
betekent 'Ik hou van je'
met de achterliggende gedachte

'Wees wie je werkelijk bent'

 

Munay-Ki is het pad van Vuur, het pad van transformatie.
Gebaseerd op een negental rites (energieoverdrachten/inwijdingen) die hun oorsprong vinden bij de
 indianen. En is samengesteld door Alberto Villoldo.

Het is met recht een stil, liefdevol, creatief en diep helingsproces. Met het ontvangen van de Munay-Ki start en/of versnelt je proces om volledig te worden wie je werkelijk bent. Dit vertaalt zich naar de aspecten van je dagelijks leven: je werk, gezin, relatie, vrienden, hobby's enz ... Dat je niet zo zeer werk doet omdat je er goed in bent, maar werk doen dat je leuk vindt en inspireert, waardoor je er goed in bent. 
Als je lichaam en geest in balans zijn: heb je meer energie, sta je vreugdevoller in het leven en dat straal je uit! Munay-Ki is een methode voor persoonlijke groei en ontwikkeling die lichaam en geest in balans brengen met je Spirit, de innerlijke Goddelijke Bron of je pure kern.


Dit pad brengt je:

* innerlijke metamorfose
* zelf heling op 4 niveau's: 
Op lichamelijk niveau wordt de doorstroming van je energie door de chakra's veel beter, kom je beter in je innerlijke kracht, ontstaat er een veel sterker helingsvermogen voor jezelf en voor anderen. Ook ben je beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie die van buitenaf naar je toekomen. 
- Op emotioneel niveau komt er meer rust in je en een betere balans, is er meer liefde voor jezelf en de wereld.
- Mentaal bezorgt de Munay-Ki je ook meer rust, meer helderheid, meer acceptatie, meer inzicht.
- In geestelijk-spiritueel opzicht is dit een kwantumsprong in je ontwikkeling door verhoging van je trillingsgetal en de bijkomende inzichten en overtuigingen. Je zult beter leren zien hoe de wereld in elkaar zit en welke rol jij erin speelt. Er is een diepere verbondenheid met alles en iedereen: je gaat je deel van het geheel voelen.

* De intentie waarmee je deze vurige reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

 

Het Munay groeipad heeft 6 bijeenkomsten verspreid over 3-4 maanden met tussenpozen van 3 weken.

De eerste 4 basis initiaties zijn gericht op bescherming en heling van jezelf. Als je de Munay-Ki ontvangt, zal je energieveld weer helder gaan stralen en kun je de rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming afleggen. Jouw persoonlijke heling wordt op gang gebracht en je kunt je mogelijkheid ontwikkelen om de onzichtbare wereld waar te nemen.
1. Tijdens deze sessie ontvang je: De rite van de Heler en de Banden van Kracht, leer je om je heilige ruimte te openen en de vuurceremonie + je ontvangt een cursusmap.
2. Tijdens deze sessie ontvang je: De rite van Harmonie en de Ziener, leer je de grote heilige ruimte te openen, geleide meditaties + ontvang je een aanvulling op je hand-out.

Vervolgens ontvang je initiaties waardoor je buiten je angst zal stappen en vrede gaat uitdragen, tijdloosheid en oneindigheid kan ervaren:
3. Tijdens deze sessie ontvang je de inwijdingen van de Hoeder van de Dag en de Hoeder van Wijsheid, geleide meditatie's + aanvulling op je hand-out
4. Tijdens deze sessie ontvang je de inwijdingen de Hoeder van de Aarde en Hoeder van de sterren, geleide meditaties + ontvang je een aanvulling op je hand-out


Uiteindelijk, als je de laatste initiaties ervaart, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, welke op zijn beurt je DNA informeert, die instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, helen en overlijden:
5. Tijdens deze sessie ontvang je de laatste inwijding: de Schepper + ontvangt een aanvulling op je hand-out. Je ontvangt je pi-stone .
6. Tijdens deze sessie ga je een aantal inwijdingen oefenen met doorgeven (welke dat zijn spreken we af met de deelnemers) omdat ook het geven mooie dingen met je doen en verdiepend en inspirerend kunnen werken. Je ontvangt het laatste deel van je hand-out en een certificaat.


Investering in jezelf is €444,- (verspreid betalen is mogelijk) incl hand-out, pi-stone, certificaat, inspirerende gesprekken en tussentijds contact naar behoefte.

 


De Munay-Ki is geschikt voor iedereen die zichzelf een cadeau voor het leven wil geven.

De intentie waarmee je deze reis maakt is bepalend voor de bestemming die je zult bereiken.

 

Omdat de groeipaden voorbereidingen hebben, wordt er gevraagd om je aanmelding te bevestigen door een bedrag over te maken, pas als dit bedrag binnen is - is je aanmelding definitief. Dit bedrag word in mindering gebracht op je totale bijdrage die je minimaal 10 dagen voor aanvang voldoet op het gegeven rek.nr. Vroegtijdig stoppen met een groeipad leidt niet tot teruggave van de bijdrage. Wel kan in overleg afgesproken worden dat je op een later tijdstip je groeipad verder bewandeld.