In 1998 ben ik begonnen met Reiki 1. Toen niet over nagedacht en bedacht dat ik wekelijks cursussen en workshops zou gaan geven om andere mensen een hand toe te reiken. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het geven van cursussen, workshops, behandelingen en het begeleiden van mensen met en in hun spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ook beroepshalve begeleid ik mensen in hun thuissituatie als ambulant begeleider.


Mijn passies zijn: Reiki, Seichem, Sjamanisme en rituelen.

Ze hebben mij geholpen en helpen jou bij 'het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent' om gewoon gelukkig te zijn.
Die passies heb ik samengebracht in groeipaden.

 

Groeipaden zijn trajecten met meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden. Tijdens een groeipad word jij je bewust van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, ieder pad brengt jouw dichter bij 'gewoon gelukkig zijn'.

Een van mijn talenten die ik inzet tijdens alle activiteiten is spiritualiteit vertalen naar het toepassen in het dagelijkse leven, het toepassen van rituelen thuis ... praktisch en vanuit je hart met je voeten op de grond.


Spiritualiteit: Ik doe waar ik blij van wordt, waar mijn hart een huppeltje van maakt ... met humor en praktische tips.

 

Warme groetjes Erika

Het gaat goed met mij. Vanmorgen tijdens de hartmeditatie die ik nu een paar dagen doe, ging het stromen wat ik nooit eerder heb gevoeld bij een meditatie. Vanaf mijn onderste chakra naar boven tot mijn keel. Ik vond het zo mooi. Dankjewel.
~Perlita~

 

Mooi mens, met een eigen-wijs aanbod om je persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen! Ik heb de Munay-ki met elkaar als een heerlijke tijd/proces ervaren. Heel fijn! 
~Marjolein~

 

Wat een prachtige dag gehad bij jou Erika, zoveel geleerd, ervaren en gevoeld. Gelukkig komen er nog 2 dagen aan.
~Riny~

 

Ik heb de cursussen en workshops bij jou ervaren als een verrijking en toevoeging aan mijn leven. Nog dagelijks heb ik er profijt van en ervaar ik een innerlijke rust. Ik hoop dat je nog veel andere mensen kunt helpen bij het vinden van hun pad en dat jij hierdoor ook jouw pad zal blijven volgen.
~Janny~

Erika, een fantastisch mens en sjamaan. Een aanrader als iemand de Munay ki of Chaka inwijdingen wil ontvangen.
~Susanne~

 

Het is zo’n leuk mens! Ze kan en weet zoveel! Echt een aanrader om bij haar een groeipad te volgen of om Reiki te doen! 
~Barbara~

 

Het is fijn om bij Erika cursussen te volgen. Ze geeft je de ruimte om je te ontwikkelen op eigen tempo. Ze doet dat met humor, relaxt maar ze is ook doortastend. 
~Nellika~

 

Ik heb de Munay-ki als verrijking ervaren, de goede gezellige en verzorgende sfeer. De groep was fijn met elkaar ook de uitleg en de inwijdingen heb ik als prettig ervaren. Gewoon in 1 woord top!
~Hilda~

Erika die het altijd met liefde, geduld, haar gaves EN met humor er weer een ontdekkingsreis van maakte!

 

Vanmorgen de vuurceremonie gedaan, die bij de Munay Ki ,het pad van vuur, hoort. Een ritueel waarin ik mijn heilige ruimte open en buiten tijd en ruimte ben, sacred. In deze ruimte communiceren archetypische energieën, gidsen en lichtwezens met me. Het is een meditatie met én afstemming op deze bronnen van Universele Wijsheid die me veel brengt... Ben blij dat ik bij jou ben geweest!
~Johan~

 

De eerste keer dat ik bij je kwam was ik opzoek naar mijn gevoel ik zat toen constant in mijn hoofd en wist niet hoe ik dat kon veranderen. Munay ki was de weg.
~Jannie~