In 1998 ben ik begonnen met Reiki 1. Toen niet over nagedacht en bedacht dat ik wekelijks cursussen en workshops zou gaan geven om andere mensen een hand toe te reiken. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het geven van cursussen, workshops, behandelingen en het begeleiden van mensen met en in hun spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ook beroepshalve begeleid ik mensen in hun thuissituatie als ambulant begeleider.


Mijn passies zijn: Reiki, Seichem, Sjamanisme en rituelen.

Ze hebben mij geholpen en helpen jou bij 'het bewust worden van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent' om gewoon gelukkig te zijn.
Die passies heb ik samengebracht in groeipaden.

 

Groeipaden zijn trajecten met meerdere sessies die verspreid over meerdere maanden plaatsvinden om zo een blijvende positieve verandering in jou te bewerkstelligen en vast te houden. Tijdens een groeipad word jij je bewust van jezelf om te zijn wie je werkelijk bent, ieder pad brengt jouw dichter bij 'gewoon gelukkig zijn'.

Een van mijn talenten die ik inzet tijdens alle activiteiten is spiritualiteit vertalen naar het toepassen in het dagelijkse leven, het toepassen van rituelen thuis ... praktisch en vanuit je hart met je voeten op de grond.


Spiritualiteit: Ik doe waar ik blij van wordt, waar mijn hart een huppeltje van maakt ... met humor en praktische tips.

 

Warme groetjes Erika